default-logo-hv2xx.png

Technogym – Selection Line

We wachten vol blijdschap tot onze nieuwe fitnessapparatuur binnen is! Om jullie alvast een idee te geven wat jullie kunnen verwachten, wijden wij dit artikel hieraan.

Technogym – de selection serie

Onze keuze is gevallen op de selection serie van Technogym. Het bedrijf Technogym is een van de marktleiders op gebied van fitnessapparatuur. Door onze gezamelijke visie over de kwaliteit die je moet ervaren tijdens het sporten hebben wij besloten om de apparatuur van Technogym aan te schaffen. Op en top kwaliteit is wat we je willen bieden.

De Selection serie is echt uniek. Zowel beginnende al geavanceerde gebruikers kunnen hun spieren zodanig trainen dat zij hun doelen in comfort en stijl bereiken.

Profiteer van een vloeiende training

Selection, ontworpen voor zowel beginners als gevorderde gebruikers, biedt uitzonderlijk comfort wat betreft bewegingsboog en trainingshouding. Selection wordt gekenmerkt door zijn design en comfort en biedt de beste combinatie van gebruiksgemak en doeltreffendheid tijdens de training. En met meer dan 25 producten in de serie, evenals een speciale, medisch gecertificeerde lijn, is deze een essentieel onderdeel van elke fitnessfaciliteit.

Wanneer kunnen jullie de nieuwe apparatuur verwachten?

Wij gaan er van uit dat jullie voordat de zomer begint gebruik kunnen maken van de nieuwe apparatuur! Als je vragen hebt omtrent deze nieuwe ontwikkelingen binnen Healthcenter Vennewater dan horen we het natuurlijk graag!

Met sportieve groet,

Team Healthcenter Vennewater – Hikmet, Rob, Sanne & Bey

PS: Getoonde afbeelding kan afwijken van daadwerkelijke apparatuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *