wat is
personal training

personal training

Bij personal training krijgt u één op één begeleiding van een fitnessexpert. U behaalt op die manier uw doelstellingen zo snel en efficiënt mogelijk.

De begeleiding bestaat naast het samen sporten bijvoorbeeld uit lifestyle coaching en voedingsbegeleiding. Personal training is ideaal voor mensen die snelle, zichtbare resultaten willen met extra begeleiding en aandacht. Onze personal trainers kunnen u motiveren als de besten en zorgen elke keer weer voor het ‘extra duwtje in de rug’.

Interesse in personal training? Vul dan hieronder uw naam, telefoonnummer en e-mailadres in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Succesverhalen van onze leden.

wat wordt jouw verhaal?

 • Ten eerste toen ik begon bij Hikmet was ik onzeker en erg zwaar…toen ik begon woog ik 92kilo en voelde me niet goed maar nu na twaalf weken ben ik 15 kilo kwijt zelfverzekerder en voel me goed. De begeleiding is super puur en alleen omdat hikmet echt wil dat je succes behaalt hij heeft me door moeilijke tijden heen geloodst. Zijn aanpak van personal training werkt echt je wil afvallen alleen door zijn enthousiasme, heb je vragen kan je die altijd stellen aan hem. Hij is een echte aanrader, als je twijfelt zet door en vraag naar Hikmet gegarandeerd succes.

  Helma Meerveld
  Helma Meerveld
 • Wat ben ik super blij met het resultaat van 10 weken personal training, 1X per week hard aan het werk met Hikmet Kusakci, en 1X in de week zelf trainen. Het resultaat, ruim 6 kg. lichter en mijn buikomtrek is 12 cm minder. Ik voel me fit en ben super blij met het resultaat. Natuurlijk ga ik lekker door met 2X per week trainen bij Healthcenter Vennewater, voel me daar thuis.

  Ingrid Hoogland
  Ingrid Hoogland
 • Een motiverende trainer tijdens en na het sport. Je hebt me in 5 weken , 5 kilo laten verbranden. Dat niet alleen de spieren zijn ook een stuk sterker geworden. In 5 weken tijd ( 10 lessen) mij beach fit laten worden dat was het doel. Samen hebben we het bereikt.

  Stash Vermey
  Stash Vermey
 • 10 privé lessen genomen bij Hikmet. Elke keer gevarieerde trainingen, bijna kapot gaan, sterker worden, afvallen, spieren kweken etc. Hikmet motiveer je en maakt deze tak van sport bijzonder leuk. Hij is betrokken bij je doel en houdt alles professioneel bij. Je zou het ook eens moeten proberen. Bedankt Hikmet. 

  Dirk Vermeij
  Dirk Vermeij

Nieuws, tips of gratis recepten?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws bij Healthcenter Vennewater. Of misschien tips ontvangen over een betere voeding? Schrijft u zich dan nu in op onze mailing, en ontvang gratis recepten.