default-logo-hv2xx.png
fitness-awards-item

maak kennis

Over ons

Wij zijn een middelgrote sportschool. Bij ons zijn gezelligheid en het hebben van plezier in het sporten erg belangrijk. Een bepaalde oefening of trainingsvorm kan nog zo effectief zijn; als u het niet leuk vindt, schiet het niet op. Wij doen dan ook onze uiterste best om sporten voor u zo leuk mogelijk te maken. Zo blijft u langer gemotiveerd en blijft u met plezier sporten.

Wij bieden u gegarandeerd resultaat en zo niet: dan ontvangt u uw geld terug. Ook doen wij niet aan halfjaar- of jaarlidmaatschappen. Alle fitnessabonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Waarom? Omdat we overtuigd zijn van onze expertise. Wij staan garant voor een uitstekende begeleiding en resultaat. We onderscheiden ons hiermee sterk ten opzichte van de grote sportscholen.

We hebben speciale programma’s die zorgen voor de beste resultaten. Uiteraard wordt u begeleid door gecertificeerde fitnessprofessionals.

 

Om de acht weken plannen we een afspraak met onze leden. We nemen dan samen de stand van zaken door. We kijken onder andere naar het vetpercentage, de spiermassa, de botmassa en de longinhoud. Aan de hand van de resultaten stellen wij het fitnessschema bij of maken we een nieuw schema. Afhankelijk van uw doelstellingen. Samen kijken we vooruit en bespreken we uw volgende doelstellingen en uitdagingen.