default-logo-hv2xx.png

maak kennis

Over ons

Bij ons zijn gezelligheid en het hebben van plezier in het sporten erg belangrijk. Een bepaalde oefening of trainingsvorm kan nog zo effectief zijn; als u het niet leuk vindt, en de juiste begeleiding hier niet bij krijgt schiet het niet op. Wij doen dan ook onze uiterste best om sporten voor u zo leuk mogelijk te maken met onze ervaring fitness trainers. Zo blijft u langer gemotiveerd en blijft u met plezier sporten.

Wij zijn overtuigd van onze expertise. Wij staan garant voor een uitstekende begeleiding en resultaat.

We hebben speciale programma’s die zorgen voor de beste resultaten. Uiteraard wordt u begeleid door gecertificeerde fitnessprofessionals.

 

Periodiek  plannen we een afspraak met al onze leden. We nemen dan samen de stand van zaken door. We kijken onder andere naar het vetpercentage, spiermassa, viscerale vetten en uw voortgang met de oefeningen. Aan de hand van de resultaten stellen wij het fitnessschema bij zodat het trainingsprogramma steeds meer aansluit op uw doelstelling en zo realiseren wij de nodige resultaten voor al onze sporters. Samen kijken we vooruit en bespreken we uw volgende doelstellingen en uitdagingen.

Persoonlijke aandacht, Persoonlijke begeleiding. Al jaren DE sportschool in Heiloo waar mensen met plezier kunnen sporten en hun doelstellingen behalen. Kom snel kennismaken en stop met het uitstellen van je doelstellingen! Wij kunnen je helpen.