default-logo-hv2xx.png

Ron voelt zich fitter en gezonder dan ooit tevoren!

Word net zo fit & gezond als Ron!

 

Mijn naam is Ron van der Molen 30 jaar.

 

Ik ben begonnen bij Healthcenter Venewater om fitter en gezonder te worden. Met alle professionele begeleiding en hulp van de trainers ben ik 7 kilo vet kwijt geraakt en 3.6 kilo aan spiermassa erbij gemaakt.

Hierbij heb ik zelf natuurlijk ook heel goed op mijn voeding gelet en ongezonde dingen links laten liggen.

Ik heb nu veel meer energie, voel me fitter en vele malen gezonder.

Tot op de dag van vandaag blijf ik nog steeds leuke progressie boeken. De trainers bij Healthcenter Vennewater nemen echt de tijd voor je en om de vijf weken heb je altijd een afspraak staan. Dit is een stok achter de deur, motiverend en je krijgt ook nog eens een nieuwe schema, geweldig! Je wordt hier zeer oprecht en goed geholpen, wat voor mij echt heel erg als prettig wordt ervaren.

 

op vrijdag 13 april 2018 heb ik mijn laatste periodieke afspraak gehad en ik ben zeer tevreden met bovenstaand resultaat.
 

Wil jij ook vooruit met je gezondheid onder begeleiding van Fitnessprofessionals? Dan zou ik je aanraden om een proefles te nemen bij Healthcenter Vennewater! Ervaar het zelf!

 

Misschien tot snel!

 

Groetjes,

 

Ron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *