default-logo-hv2xx.png

Hoe ik 8 kilo ben afgevallen in 4 weken tijd!

Mijn ongelofelijke resultaat!

 

Mijn naam is Menno en ik wil graag mijn succesverhaal met jullie delen!

4 weken geleden ben ik begonnen met sporten bij Healthcenter Vennewater. Vanaf het moment dat ik daar binnen liep voelde ik mij gelijk erg op mijn gemak. De sfeer binnen de sportschool gaf mij een erg prettig gevoel.

Tijdens mijn intakegesprek heb ik mijn doel duidelijk gemaakt. Ik wilde graag afvallen, fit worden en mijzelf weer goed voelen.

Er is toen voor mij een persoonlijk trainingsschema gemaakt en vanaf dat moment ben ik 4x per week in de sportschool te vinden. Het resultaat van het trainingsschema en dat ik een stuk beter op mijn voeding ging letten was echt ongelooflijk.

Ik ben in 4 weken tijd 8 kilo afgevallen! Daarbij komt is dat ik lekker in mijn vel zit en me echt fit aan het voelen ben!

Door de persoonlijke begeleiding bij Healthcenter Vennewater krijg ik heel veel energie & motivatie en heb ik altijd zin om naar de sportschool te gaan!

Ik kan iedereen deze sportschool aanraden!

 

Groetjes,

Menno

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *