default-logo-hv2xx.png

Het eerste online health & lifestyle magazine van Heiloo!

Dit magazine van healthcenter Vennewater uit Heiloo voorziet u maandelijks van leuke, handige en informatie artikelen met betrekking tot fitness en gezondheid.

Fit en gezond in Heiloo

Met dit allereerste online health & lifestyle magazine in Heiloo, willen wij onze leden en niet leden uit Heiloo en omstreken op een leuke en simpele manier kennis laten maken met een gezonde leefstijl. Dit gaan wij doen door u te voorzien van informatie over bijvoorbeeld (gezonde) voeding. Ook zult u hier natuurlijk informatie vinden over fitness, zowel over cardio als over kracht.

Dit magazine moet u op een prettige manier ondersteunen in het behalen en behouden van een gezonde leefstijl. Want zegt u nou zelf, u wilt zich toch ook elke dag topfit voelen?
De fitnessprofessionals van healthcenter Vennewater zijn het grote voorbeeld van hoe u op een leuke manier een gezonde leefstijl kunt behouden. Zij staan dan ook ten alle tijden tot uw beschikking om samen met u er voor te zorgen dat u de juiste weg bewandeld.

Wat kunt u nog meer verwachten in dit magazine?

Healthcenter Vennewater is langzamerhand een begrip aan het worden in Heiloo. Sinds de sportschool per 1 januari 2018 is overgenomen door de al langer werkzame Hikmet Kusacki, hebben er al een aantal veranderingen plaats gevonden. In de (nabije) toekomst zullen er nog veel meer veranderingen plaatsvinden en Healthcenter Vennewater vindt het heel belangrijk dat u daar van op de hoogte gehouden wordt.

Een van de eerste veranderingen binnen healthcenter Vennewater is dat er nog meer de nadruk gelegd zal worden op persoonlijke aandacht en persoonlijke begeleiding. Waarmee u door de expertise van de fitnessprofessionals op een verantwoorde manier kunt sporten.

Wanneer verschijnt er een artikel in het magazine?

Voorlopig zullen wij elke eerste woensdag van de maand een artikel publiceren in dit magazine. In de toekomst zal dit met grotere regelmaat gebeuren.

Vind u dit een interessant artikel? Laat even een reactie achter en/of deel dit bericht op Facebook!

Bedankt!

Team Vennewater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *