default-logo-hv2xx.png

Dutch Fitness Awards: Stem op ons en win een half jaar gratis sporten!

In 2019 én in 2020 zijn wij mede door jullie verkozen tot beste sportschool van Heiloo en hebben wij deze prachtige Dutch Fitness Award in ontvangst mogen nemen. Dit jaar zijn wij weer genomineerd! Help jij ons om voor het derde jaar op rij te winnen?

DUTCH FITNESS AWARDS 2021

De Dutch Fitness Awards komen er weer aan en wij van Healthcenter Vennewater zijn erg blij te mogen vermelden dat wij weer genomineerd zijn als ‘Beste Sportschool van Heiloo’! De afgelopen twee jaar hebben wij deze award al in ontvangst mogen nemen en hebben wij tot het laatste moment meegestreden om ook de titel van ‘Beste Sportschool van Noord-Holland’ te bemachtigen. Dit allemaal hebben wij grotendeels aan jullie, als trouwe leden, te danken doordat jullie massaal op ons hebben gestemd.

WIN EEN HALF JAAR LANG GRATIS SPORTEN

Om onze trouwe leden te bedanken verloot Healthcenter Vennewater zelf een prijs: een half jaar gratis sporten! Wat moet je daarvoor doen? Klik op onderstaande link om te stemmen:

http://dutchfitnessawards.nl/healthcenter-vennewater

Stem op Healthcenter Vennewater als ‘Beste sportschool van Heiloo’. Daarna ontvang je een bevestigingslink via e-mail. Klik hierop om je stem te bevestigen. Let op! Alleen bevestigde stemmen tellen mee. Laat je bevestiging zien aan de balie om kans te maken op deze geweldige prijs!

MET ELKAAR VOOR ELKAAR

Samen kunnen we ervoor zorgen dat Healthcenter Vennewater dit jaar weer wordt verkozen tot ‘Beste sportschool van Heiloo’ en misschien dit jaar zelfs ook tot ‘Beste sportschool van Noord-Holland! Dit kunnen wij natuurlijk niet zonder onze geweldige leden en wij willen jullie dan vragen om te stemmen op ons!

 

Met sportieve groet,

Team Healthcenter Vennewater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *