default-logo-hv2xx.png

Blijf in beweging!

We hebben het al vaak gezegd en kunnen het toch nog veel vaker zeggen, hoe ongelofelijk belangrijk het is dat je in beweging blijft om je weerstand op peil te houden.

 

Blijf sporten

We begrijpen heel goed dat veel mensen sinds de 2e lockdown niet meer gesport hebben, de motivatie om te sporten is bij veel mensen heel laag of zelfs helemaal weg. Dat is ook logisch nadat we met zijn allen zo lang niks hebben kunnen doen. Als je zo’n lange tijd niks hebt gedaan, dan wordt dat een gewoonte. Wel een gewoonte die absoluut niet goed is voor je weerstand, fysieke en mentale gesteldheid. Sinds de sportscholen weer open zijn is de drempel om weer te gaan sporten voor veel mensen heel hoog, de zin is weg en zijn bijna vergeten hoe heerlijk die paar uurtjes sporten per week wel niet waren.

Voor de mensen die het moeilijk vinden om weer te komen sporten, kunnen wij alleen maar zeggen.. Ga weer sporten! Als je eenmaal weer voor de eerste keer geweest bent herinner je jezelf er weer aan hoe heerlijk sporten is en hoe een ontzettende boost je weerstand hier van krijgt. Niet alleen je weerstand, maar je fysieke gesteldheid en je algemene geluksgevoel schieten omhoog!

Vind je het lastig om je draai weer te vinden in de sportschool? Wij helpen je heel graag weer op de goede weg, je hoeft het ons alleen maar te vragen!

Tot snel en met sportieve groet,

Team Healthcenter Vennewater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *