default-logo-hv2xx.png

Dutch Fitness Awards 2020

Vorig jaar zijn wij mede door jullie verkozen tot beste sportschool van Heiloo en hebben wij deze prachtige Dutch Fitness Award in ontvangst mogen nemen. Dit jaar zijn wij weer genomineerd!

 

Dutch Fitness Awards 2020

De Dutch Fitness Awards komen er weer aan en wij van Healthcenter Vennewater zijn erg blij te mogen vermelden dat wij weer genomineerd zijn als ‘Beste Sportschool van Heiloo’! In 2019 hebben wij deze award al in ontvangst mogen nemen en hebben wij tot het laatste moment meegestreden om ook de titel van ‘Beste Sportschool van Noord-Holland’ te bemachtigen. Dit allemaal hebben wij grotendeels aan jullie, als trouwe leden, te danken doordat jullie massaal op ons hebben gestemd.

 

2020, een bewogen jaar

Door het coronavirus stonden wij als sportschool met de rug tegen de muur. De tijdelijke sluiting die ons, vanwege de veiligheid van onze leden en onszelf, door de overheid werd opgelegd, kwam binnen als een donderslag. Wat een uitzichtloze periode leek te zijn, heeft er toch voor gezorgd dat wij als sportschool zijnde jullie als leden op een andere wijze fit konden houden: de trainingsvideo’s die wij met veel plezier voor jullie hebben gemaakt en de online toegang op Fitsnacks TV. Nadat de overheid groen licht gaf voor buitensporten, hebben wij er alles aan gedaan om jullie op een veilige en coronaproof manier te laten sporten; de groepslessen en het vrij trainen buiten werd op grote schaal door onze leden bezocht. 1 juli j.l. kregen we dan eindelijk het goede bericht dat de sportschool weer volledig open mocht!

 

Met elkaar voor elkaar

Samen kunnen we ervoor zorgen dat Healthcenter Vennewater dit jaar weer wordt verkozen tot ‘Beste sportschool van Heiloo’ en misschien dit jaar zelfs ook tot ‘Beste sportschool van Noord-Holland! Dit kunnen wij natuurlijk niet zonder onze geweldige leden en wij willen jullie dan vragen om te stemmen op ons! Dit kan vanaf aanstaande maandag 28 september en jullie zullen dan ook op deze dag allemaal een e-mail ontvangen met daarin de uitleg over hoe je kunt stemmen.

 

Met sportieve groet,

Team Healthcenter Vennewater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *