default-logo-hv2xx.png

Bedankt voor dit prachtige jaar!

Een jaar om nooit meer te vergeten… Sinds wij Healthcenter Vennewater per 1 januari 2018 hebben overgenomen is het tijd om eens even terug te kijken op afgelopen jaar.

De tijd is voorbij gevlogen..

Het lijkt wel als de dag van gister dat we Healthcenter Vennewater overnamen, maar wat is er veel gebeurd en veranderd. Ons hoofddoel was een concept neerzetten waarbij we de focus wilden leggen op een stukje persoonlijke aandacht en begeleiding naar u als sporter toe. Dit is meer dan gelukt! De vele positieve reacties van onze leden, maken ons ontzettend blij en geeft aan dat we met zijn allen heel goed bezig zijn.

We zijn u met het hele team van Healthcenter Vennewater ontzettend dankbaar dat u bij ons sport en het vertrouwen in ons heeft.

Aankomend jaar gaan we deze lijn doortrekken en nog meer de wel gezegde ”puntjes op de i” zetten. U zult hier nog meer positiviteit van ervaren.

Wij willen u bedanken voor dit prachtige jaar en wensen u hele fijne kerstdagen toe!

3 reacties

  1. Dank jullie wel! Vooral Hikmet!! Heb alles in t afgelopen jaar, als zeer POSITIEF ervaren. De begeleiding, aandacht, en de tijd , om alles goed te laten verlopen. groet en goede feestdagen

  2. Ik ervaar een enorme betrokkenheid van alle medewerkers. Door Hikmet als eigenaar van het Healthcenter is er een frisse en positieve sfeer ontstaan.
    Ook voor dit jaar veel succes toegewenst.

  3. Jullie zijn er in geslaagd een goed en geslaagd concept neer te zetten. Ik fitness al 19 jaar bij het Vennewater. Jullie concept voegt wat toe aan mijn fitness.
    Ik wens jullie veel succes.
    Prettige feestdagen en een goed en gezond Nieuwjaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *