default-logo-hv2xx.png

Dutch Fitness Awards

Wij zijn dit jaar genomineerd voor de beste sportschool van Gemeente Heiloo en Noord-Holland. Met dank aan iedereen die gestemd heeft staan wij op dit moment voor beide awards bovenaan in de peiling.

Dutch Fitness Awards

Fitnessclubs en Personal Trainers maken in de gemeente waar zij gevestigd zijn kans op een Award voor de meeste stemmen en een Award voor de hoogste waardering. Een Fitnessclub of Personal Trainer kan natuurlijk ook beide titels winnen. De provincie winnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Het aantal stemmen telt daarbij voor 60% mee en de gemiddelde waardering voor 40%.

Tussenstand

Op dit moment staan wij met 314 stemmen en een gemiddelde waardering van een 9.4 bovenaan in alle peilingen. Hier zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee en we hopen dan ook van harte dat we er met de titel vandoor gaan.

Stemmen

Er kan nog tot en met vandaag 30 oktober gestemt worden tot 22.00 uur. Diegene die nog niet op ons gestemd hebben willen wij bij deze vragen om één minuutje van je kostbare tijd aan ons te besteden en alsnog te stemmen!

Hoe werkt het stemmen?

Ga naar www.dutchfitnessawards.nl en breng je stem uit! LET OP! Je moet nog wel even je stem bevestigen door op een link te klikken in de e-mail die je ontvangt. Deze e-mail zou per ongeluk in je postvak ongewenst / reclame terecht kunnen komen. Alvast ontzettend bedankt!

Met sportieve groet,

Team Healthcenter Vennewater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *