Succesverhalen
en recensies

Succesverhalen van onze leden.

wat wordt jouw verhaal?

 • 4 weken geleden ben ik begonnen met sporten bij Healthcenter Vennewater. Vanaf het moment dat ik daar binnen liep voelde ik mij gelijk erg op mijn gemak. De sfeer binnen de sportschool gaf mij een erg prettig gevoel. Tijdens mijn intakegesprek heb ik mijn doel duidelijk gemaakt. Ik wilde graag afvallen, fit worden en mijzelf weer goed voelen. Er is toen voor mij een persoonlijk trainingsschema gemaakt en vanaf dat moment ben ik 4x per week in de sportschool te vinden. Het resultaat van het trainingsschema en dat ik een stuk beter op mijn voeding ging letten was echt ongelooflijk. Ik ben in 4 weken tijd 8 kilo afgevallen! Daarbij komt is dat ik lekker in mijn vel zit en me echt fit aan het voelen ben! Door de persoonlijke begeleiding bij Healthcenter Vennewater krijg ik heel veel energie & motivatie en heb ik altijd zin om naar de sportschool te gaan! Ik kan iedereen deze sportschool aanraden!

  Menno
  Menno
 • Mijn naam is Ron van der Molen 30 jaar.

  Ik ben begonnen bij Healthcenter Venewater om fitter en gezonder te worden. Met alle professionele begeleiding en hulp van de trainers ben ik 7 kilo vet kwijt geraakt en 3.6 kilo aan spiermassa erbij gemaakt.

  Hierbij heb ik zelf natuurlijk ook heel goed op mijn voeding gelet en ongezonde dingen links laten liggen.

  Ik heb nu veel meer energie, voel me fitter en vele malen gezonder.

  Tot op de dag van vandaag blijf ik nog steeds leuke progressie boeken. De trainers bij Healthcenter Vennewater nemen echt de tijd voor je en om de vijf weken heb je altijd een afspraak staan. Dit is een stok achter de deur, motiverend en je krijgt ook nog eens een nieuwe schema, geweldig!

  Wil jij ook vooruit met je gezondheid onder begeleiding van professionelen? Dan zou ik je aanraden om een proefles te nemen bij Healthcenter Vennewater.

  Ron van der Molen
  Ron van der Molen
 • Ten eerste toen ik begon bij Hikmet was ik onzeker en erg zwaar…toen ik begon woog ik 92kilo en voelde me niet goed maar nu na twaalf weken ben ik 15 kilo kwijt zelfverzekerder en voel me goed. De begeleiding is super puur en alleen omdat hikmet echt wil dat je succes behaalt hij heeft me door moeilijke tijden heen geloodst. Zijn aanpak van personal training werkt echt je wil afvallen alleen door zijn enthousiasme, heb je vragen kan je die altijd stellen aan hem. Hij is een echte aanrader, als je twijfelt zet door en vraag naar Hikmet gegarandeerd succes.

  Helma Meerveld
  Helma Meerveld
 • Wat ben ik super blij met het resultaat van 10 weken personal training, 1X per week hard aan het werk met Hikmet Kusakci, en 1X in de week zelf trainen. Het resultaat, ruim 6 kg. lichter en mijn buikomtrek is 12 cm minder. Ik voel me fit en ben super blij met het resultaat. Natuurlijk ga ik lekker door met 2X per week trainen bij Healthcenter Vennewater, voel me daar thuis.

  Ingrid Hoogland
  Ingrid Hoogland
 • Een motiverende trainer tijdens en na het sport. Je hebt me in 5 weken , 5 kilo laten verbranden. Dat niet alleen de spieren zijn ook een stuk sterker geworden. In 5 weken tijd ( 10 lessen) mij beach fit laten worden dat was het doel. Samen hebben we het bereikt.

  Stash Vermey
  Stash Vermey
 • 10 privé lessen genomen bij Hikmet. Elke keer gevarieerde trainingen, bijna kapot gaan, sterker worden, afvallen, spieren kweken etc. Hikmet motiveer je en maakt deze tak van sport bijzonder leuk. Hij is betrokken bij je doel en houdt alles professioneel bij. Je zou het ook eens moeten proberen. Bedankt Hikmet. 

  Dirk Vermeij
  Dirk Vermeij

Nieuws, tips of gratis recepten?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws bij Healthcenter Vennewater. Of misschien tips ontvangen over een betere voeding? Schrijft u zich dan nu in op onze mailing, en ontvang gratis recepten.