Richtlijnen RIVM
n.a.v. CoViD-19

Beste sporter van Healthcenter Vennewater

Om het sporten zo veilig en aangenaam mogelijk te laten verlopen hebben wij een aantal maatregelen genomen.

Alles goed? Kom weer lekker sporten!

1. VENTILATIE
Wij boffen enorm dat we in een pand zitten met HEEL veel ramen en deuren. Het is belangrijk om goed te ventileren zodat we schone lucht binnen krijgen. Deze gaan we allemaal opengooien voor een maximale ventilatie. Dit is dan ook de belangrijkste maatregel waar wij ons aan moeten houden van onze overheid.

2. BACTERIE EN VIRUS VRIJ (OOK COVID) DOOR AANSCHAF SPECIALE LUCHTZUIVERAARS.
Wij hebben meerdere professionele luchtzuiveraars laten installeren om naast een goede ventilatie systeem onze ruimtes ook te verlossen van alle pollen, bacteriën, VIRUSSEN en andere ongewenste stoffen! Het produceert negatieve ionen voor een gezonde lucht. Negatieve ionen maken het ook nog eens makkelijker om meer zuurstof op te nemen waardoor je sport prestaties toenemen! WIN WIN. Het wordt ook toegepast in sommige landen bij operatieruimtes om deze steriel te houden. Deze luchtzuivering techniek wordt ook toegepast in de luchtvaartbranche , waardoor het voor ons ook mogelijk is om op een veilige manier met het vliegtuig te reizen in deze tijd. Voor meer informatie klik op de volgende link  https://www.progenion.nl/luchtreiniger-sensortechnologie

De aangeschafte ionisatoren hebben GEEN nadelige gevolgen voor je gezondheid! Integendeel.

3. 1,5 METER EN LOOPROUTES
De 1,5 meter regel kunnen wij makkelijk hanteren in de sportschool. Zoals jullie weten hebben wij veel ruimte in de lengte. Daarom hebben wij er voor gekozen om het middenstuk van zowel de cardio als de kracht ruimte vrij te maken van apparatuur. Het midden stuk is nu een éénrichting looproute geworden. Je komt binnen zoals gewoonlijk en verlaat de sportschool via de nood deur. Mocht je naar de wc willen gaan of nog even naar de cardio ruimte van uit de kracht ruimte dient men een klein stukje om te lopen 😊 Dit is duidelijk aangegeven op de grond door middel van stickers.

Heb je verder nog vragen, stel ze dan gerust. Je krijgt meestal binnen 24 uur antwoord.

Mail : info@hcvennewater.nl

Dutch Fitness Awards

In Oktober 2019 zijn wij tijdens de jaarlijkse Dutch Fitness Awards verkozen tot beste sportschool van Heiloo en hebben wij tot het einde mee gestreden om de beste sportschool van Noord-Holland te worden! Ons unieke concept waar persoonlijke aandacht en persoonlijke begeleiding centraal staan was voor het publiek van Heiloo e.o. voldoende reden om op ons te stemmen!

Nieuws, tips of gratis recepten?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws bij Healthcenter Vennewater. Of misschien tips ontvangen over een betere voeding? Schrijft u zich dan nu in op onze mailing, en ontvang gratis recepten.